Edelweiss, fundatie patronata de Vlad Plahotniuc ii ofera 30 mii lei tanarului curajos

20090Fundaţia Edelweiss îi va oferi 30 de mii de lei tânărului student Marian Platonov, pentru curajul de care a dat dovadă astăzi, în momente critice, când o persoană cu probleme psihice a ameninţat detonarea unui bombe la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Tânărul originar din Republica Moldova a fost cel care a intervenit şi a reuşit să-l imobilizeze pe cel care ameninţa viaţa colegilor şi profesorilor săi, notează INP.

Potrivit unui comunicat de presă al Fundaţiei Edelweiss, gestul lui Marian Platonov este unul extraordinar. „Curajul său ne face mândri pe noi toţi, cetăţenii Republicii Moldova. Cei 30 de mii de lei pe care îi oferă fundaţia reprezintă o modestă recompensă pentru Marian Platonov, un tânăr care merită pe deplin recunoştinţă şi apreciere publică, atât în Republica Moldova, cât şi în România”, se spune în comunicat.

Fundaţia Edelweiss menţionează că rămâne fidelă crezului său de a sprijini inteligenţa, efortul, generozitatea şi curajul, oriunde s-ar manifesta acestea.

Share
4.057 Vizualizari

One comment on “Edelweiss, fundatie patronata de Vlad Plahotniuc ii ofera 30 mii lei tanarului curajos

  1. mihai says:

    este inbucurator faptul ca Edelweiss este alaturi de oamenii valorosi ai Moldovei si cred ca fac un lucru frumos cind ii sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *