Chirtoacă, amenință: Ori este gata, ori ne despărțim!

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, Dorin Chirtoacă și-a expus nemulțumirea față de anumite lucrări efectuate pe porțiunea din fața statuii lui Ștefan cel Mare și Sfânt și a dat un nou termen muncitorilor pentru finalizarea lucrărilor, în caz contrar amenință că vor fi concediați.

646x404“Sînt foarte multe rosturi între straturile de asfalt. Calitatea trebuie verificată la expertiză, dar o anumită porțiune mi s-a părut deja puțin eronată și rosturile nu tocmai bine făcute. Cel puțin ca aspect nu arată bine și mai ales în fața statuii lui Ștefan cel Mare”, a declarat primarul către responsabilii de reparația bulevardului.

În acest context edilul a dispus să fie revăzută porțiunea în cauză și refăcută.

Referitor la termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului, primarul le-a impus o dată anume, în caz contrar lucrătorii vor fi concediați:

“Este bulevardul Ștefan cel Mare, pe Ștefan cel Mare îl comemorăm la 2 iulie, însemnați-vă această dată! Ori este gata pînă atunci, ori ne despărțim! Este un termen mai generos chiar decît cel prevăzut în proiect, dar să fie totul pus la punct la milimetru, de la un capăt la altul”, a menționat edilul.

Share
2.389 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *