Zuckerberg a lansat un mesaj cu ocazia aniversarii Facebook

Facebook, considerată în momentul de faţă cea mai importantă reţea de socializare din lume, împlineşte marţi zece ani de la lansare, citează gindul.info.

загруженное (3)Cu această ocazie, Mark Zuckerberg a postat un mesaj special pe pagina sa de Facebook: „A fost o călătorie extraordinară până acum, sunt recunoscător că am luat parte la ea. Este un lucru foarte rar să ai capacitatea de a intra în contact cu atât de mulţi oameni şi încerc să-mi amintesc să fac asta în fiecare zi şi să am impactul cel mai mare posibil”, a scris el.

Acesta a adăugat că motivul care a stat la baza formării reţelei de socializare a fost încrederea că poate face mai mult pentru comunitate şi comunicare. „Nouă ne-a păsat mai mult să conectăm oamenii decât le-a păsat altora. Şi încă ne pasă şi azi. De aceea sunt mult mai entuziasmat pentru următorii zece ani, decât pentru ultimii zece”, a afirmat Mark Zuckerberg.

Directorul general al Facebook şi-a încheiat mesajul mulţumind tuturor utilizatorilor care s-au alăturat reţelei în decursul celor zece ani: „Simt că am o mare responsabilitate petrecându-mi cea mai mare parte a timpului aici, servindu-vă cât de bine pot. Vă mulţumesc pentru că m-aţi lăsat să fiu parte a acestei călătorii”.

În doar o oră, postarea lui Mark Zuckerberg a adunat aproape 265.700 de Like-uri şi a fost redistribuită de peste 28.000 de ori.

Share
452 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *