Voronin, tremurând la miting

voroninLiderul comuniştilor Vladimir Voronin a apărut extrem de derutat şi confuz la mitingul organizat sâmbăptă de PCRM când a ieşit să-şi prezinte discursul în faţa celor câteva mii de oameni prezenţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Pentru prima dată în cadrul unei astfel de acţiuni, Voronin a citit de pe foaie discursul său, iar mâinile îi tremurai vizibil. De asemenea, Voronin s-a bâlbâit de câteva ori, părând confuz şi derutat.

Potrivit unor analişti, liderul PCRM ar fi avut un asemenea comportament din cauza prezenţei sub aşteptări la aşa numita revoluţie de catifea, dar şi din cauza neînţelegerilor interne tot mai acute din interiorul PCRM.

De altfel, Voronin a părut marginalizat în timpul mitingului, stând practic singur într-o parte, şi nu încojurat de alţi lideri ai PCRM aşa cum se întâmpla anterior.

Amintim că presa a amai scirs că Voronin u ar fi susţinătorul acţiunilor radicale organizate în prezent de PCRM, iar tabăra comuniştilor este divizată în două.

De asemenea şi sondajeşe arată că aproape 50% din susţinătorii PCRM consideră că la conducerea formaţiunii ar trebui să vină un alt lider, care să-l înlocuiască pe Vladimir Voronin, care are peste 70 de ani. / hotnews.md

Share
1.304 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *