Voronin confirmă că a plătit peste 10 milioane de lei pe zboruri cu avioane private

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a recunoscut, într-un interviu acordat postului de televiziune RTR Moldova, că informaţiile despre zborurile pe care le-a efectuat ‎cu avioane de lux private sunt veridice.

În-aşa-condiţii-zboară-Voronin... (1)“Avem ajutoare în țară, dar și peste hotarele ei. ‎Persoane care ne ajută să soluționăm un șir de probleme”, a declarat Voronin, refuzând să precizeze cine sunt persoanele care sprijină financiar zborurile sale cu avioane private.

Reamintim că presa a publicat astăzi o serie de documentele şi fotografii care dezvăluie aspecte interesante din viaţa ascunsă publicului a preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin.

Astfel, destinaţiile pentru odihnă alese de liderul PCRM sunt în cea mai mare parte staţiuni luxoase din Europa – Innsburck din Austria, staţiunea din Cehia – Karlovy-Vary, staţiunea slovenă Maribor, staţiunea turcă Antalya, staţiunea greacă Atena, dar şi alte oraşe importante din Europa, cum ar fi Munchen, Strabourg sau Genova.

Abcnews

Share
898 Vizualizari

4 comments on “Voronin confirmă că a plătit peste 10 milioane de lei pe zboruri cu avioane private

 1. Roman says:

  Si cu aceste milioane ce dumnelui le cheltuie doar pentru sborurile si luxul acestor calatorii el tot mai cere paza de la stat . Cum s-a obisnuit sa fure bani de la stat pe timpul guvernarii comuniste , astfel de comportamet are si acum .

 2. Maria says:

  Ma scuzati cu asa conditii as vrea si eu sa zbor din contul statului, oricum nici un folos din el timp de 8 ani a dus cetatenii de nas numai ca lui sa ii fie bine si acum mai doreste sa mai cistige alegerile. Nu mai cistiga ei nici o alegere deoarece cetatenii au vazut deja fata adevarata si au inteles ca au doar interese personale

 3. Dima says:

  Uite si banii care trebuiau sa faca din RM o tara dezvoltata, asta e o particica din cele 70 % din bugetul statului furate de comunisti timp de 8 ani de guvernare. Ma intreb daca omul asta doarme bine stiind ca a privat un popor intreg de un viitor?!

 4. Artur Popa says:

  Voronin a imbatrinit asa de mult incit deja nici minciuni nu se pricepe sa spuna )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *