Voronin amenință deschis că va bloca activitatea unui post de televiziune

Ca în vremurile când era la putere, Voronin amenință Publika TV că îi va sista activitatea.

Voronin ameninţă deschis presa: „O să aveţi probleme foarte serioase”big-voronin-deputatii-comunisti-vor-boicota-in-continuare-sedintele-parlamentului

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin a ameninţat, astăzi, în mod deschis postul de televiziune Publika TV că îi va fi blocată activitatea şi că va avea probleme, după ce acum câteva zile, adjunctul lui Voronin, Iurie Muntean, a ameninţat o jurnalistă de la același post de televiziune.

Voronin a declarat într-o conferinţă de presă că membrii PCRM o să blocheze activitatea Publika TV. „O să vă blocăm din toate părţile. O să aveţi probleme. O să fiţi blocaţi extraordinar cu forţele noastre, cu tineretul. Cu toţi”.

Voronin a ameninţat postul de televiziune că va avea „probleme serioase”, în special, dacă va mai publica informaţii care nu le convin comuniştilor. „Mai ales dacă veţi scăpa cu vorba diseară şi veţi spune minciuni despre comunişti, o să aveţi probleme foarte serioase”, a ameninţat liderul comunist.

Amintim că joi, în plenul parlamentului, Iurie Muntean a ameninţat-o pe reporterul Publika TV, Dumitriţa Ciuvaga, fiind nemulţumit de informaţiile pe care le-ar fi transmis din parlament.

Timpul.md

Share
633 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *