Vladimir Voronin a descoperit o nouă formulă matematică

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, s-a făcut luni de râs în faţa presei atunci când a anunţat că la mitingul comunist de sâmbătă au participat … peste 50.000 de persoane.
voronin
Voronin a făcut acest anunţ chiar dacă sâmbătă tot comuniştii erau cei care vorbeau de câteva zeci de mii, iar unul dintre organizatori a pronunţat chiar cifra de 40.000.

Asta în timp ce poliţia a anunţat că la acţiune au participat mai puţin de 7.000 de manifestanţi.

”Aceasta a fost un marş al unor oameni liberi, oneşti, patrioţi”, a spus Voronin despre acţiunea organizată de partidul său, chiar dacă sâmbătă au fost publicate poze în care printre manifestanţi erau persoane care consumau băuturi alcoolice în timpul mitingului, fapt interzis de legislaţie.

Amintim că la 3 noiembrie Coaliţia Pro-Europeană a organizat un miting în sprijinului procesului de integrare europeană la care au participat peste 100.000 de persoane, iar Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost arhiplină şi neîncăpătoare pentru cei prezenţi. La acţiunea de sâmbătă din PMAN a fost ocupat doar centrul acesteia.

Moldova.org

 

Share
829 Vizualizari

One comment on “Vladimir Voronin a descoperit o nouă formulă matematică

  1. Gheorghe says:

    Minciuni comuniste, si de ce au mai fost chiar acei 6000 de cetateni?! Nu vrea sa recunoasca cum au platit acei oameni?! E o prostie sa mai ascultam aberatiile acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *