Vlad Filat: Alegerile anticipate înseamnă haos și renunțarea la parcursul european

filat_merkelIntrigant acest titlu azi, nu? Asta declara Filat in urma cu doar două săptămîni. Cu spume la gură și lovituri cu pumnul în pieptul său și a lui Leancă, Filat chema de pe barricade cu drapelul Uniunii Europene să mergem toți într-un pas spre Bruxelles.

Ieri însă, Filat anunță că anticipatele sunt singura soluție. Evident că iar a folosit argumentele lui favorite legate de șantaj și alte gogoși, cu iz de putrefacție avansată, dupa care se ascunde de 3 ani de zile.

Cine mai poate să creadă ce spune acest cadavru politic? Cine mai poate sa-l ia în serios? Cînd e el sincer? Sau e vreodata sincer? Liderul dublelor standard. Cînd ba atacă din plin cînd nu are nevoie, iar cînd are își cere scuze în gura mare. Care aduce învinuiri fără a deține probe, iar cînd primește cu probele împotriva măriei sale în nas, strigă despre prezumția nevinovăției.

După ultimele evenimente, dezbrăcat de PR și de falsa putere pe care i-o dădea funcția, Filat s-a arătat, în ajunul Paștelui, în fața poporului, în toată goliciunea lui și în toată splendoarea sa. Toți au avut ocazia să vadă adevăratul caracter al fostului premier.

Acesta este omul care timp de 3 ani de zile, a dus o țara întreagă de nas, i-a dus de nas pe partenerii europeni, care azi se văd nevoiți să recunoască că Filat și PLDM sunt o dezamăgire dramatică pentru ei.

Acesta este adevaratul Filat, cel care la 7 aprilie 2009 ni se prezenta ca un erou, ca mai tîrziu să aflăm că în perioada respectivă era finanțat de Plahotniuc, cel pe care dupa un an a început sa-l atace. Acesta este Filat, cel care a mințit România, cînd i-a jurat dragoste pentru a obține tratatul în scop electoral, cel care a mințit Rusia, cel care a mințit Europa, cel care și-a mințit propriu partid.

Marcel Istrati

Share
3.192 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *