(Video) Pericol pe drumurile din țară! Ce au descoperit polițiștii

Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 21:00. Un echipaj de patrulare a stopat un șofer care conducea un automobil neadecvat în apropierea satului Logăneşti, raionul Hânceşti.

maxresdefaultÎn timpul verificărilor, oamenii legii au constatat că, șoferul avea un comportament asemănător consumatorilor de droguri, vorbirea neclară și stare de somnolență, iar în buzunar avea un pachet cu circa 300 de gr de substanță asemănătoare cu cânepa.

Bărbatul de 26 de ani a recunoscut că a urcat la volan după ce a folosit substanțe narcotice. Polițiștii l-au escortat la IP Hâncești pentru audiere şi documentare.

Suspectul urmează a fi cercetat penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate narcotică şi pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 25000 de lei cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 3 la 5 ani.

Totodată, dacă va fi găsit vinovat de păstrarea drogurilor, bărbatul riscă o amendă de până la 35000 de lei, sau cu închisoare de pînă la 1 an.

Share
1.365 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *