Vicepreședinți PD se află într-o vizită în China

candu-chinaO delegaţie a Partidului Democrat din Moldova efectuează în perioada 12 – 17 august o vizită de lucru în Republica Populară Chineză. În fruntea delegaţiei se află vicepreşedinţii PDM, Andrian Candu, vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, şi Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al formațiunii.

Pe parcursul vizitei de lucru, democraţii vor avea întrevederi cu reprezentanţi ai Parlamentului Republicii Populare Chineze, cu membri ai Guvernului şi delegaţi ai Partidului Comunist Chinez.

Astăzi de dimineaţă, prima întrevedere a lui Andrian Candu şi Pavel Filip a fost cu Cheng Guoping, viceministrul de Externe al Republicii Populare Chineze. În cadrul ei s-a discutat despre interesul comun al celor două state de a consolida cooperarea bilaterală, la nivel politic, economic şi cultural.

Reprezentantul diplomaţiei chineze a confirmat cu fermitate interesul ţării sale de a susţine dezvoltarea parcurilor industriale în Moldova, în care companiile chineze să aducă investiţii financiare şi tehnologice pentru a crea noi locuri de muncă în ţara noastră.

Share
5.403 Vizualizari

One comment on “Vicepreședinți PD se află într-o vizită în China

  1. Roma says:

    E bine ca sint politicieni care isi dedica timpul personal tarii. La sigur aceste vizite vor aduce doar beneficii RM, avem ce lua de la chinezi foarte multe, incurajez asemenea deplasari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *