Vestea bună care îi va surprinde pe chișinăuieni începînd de mîine

Veste bună pentru locuitorii Capitalei. Lucrările de reparaţie a bulevardului Constantin Negruzzi s-au încheiat. Potrivit informaţiilor, în această seară va fi deschisă circulaţia pentru câteva ore în regim de testare. Iar începând de mâine circulaţia va fi deschisă în regim normal.

dsc_3562_54934200Totodată, la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Ciuflea şi bulevardul Negruzzi va fi instalat un semafor în locul semafoarelor existente, informează PrimeTV.

Amintim că lucrările de reparaţie a bulevardului Negruzzi au început în iunie 2015 şi trebuiau să fie efectuate în maxim şase luni. Acestea au fost trenate din cauza lucrărilor de renovare a canalelor pentru scurgerea apelor pluviale. În această perioadă, muncitorii au schimbat apeductul şi reţelele de telecomunicaţii.

Reprezentanţii companiei de construcţii declarau la acea vreme că lucrările decurg anevoios din cauza volumului prea mare de muncă la înlocuirea ţevilor pentru canalizarea pluvială.

Lucările de reparaţie pe bulevardul Constantin Negruzii au facut parte din proiectul de reabilitare a şase străzi din centrul Capitalei. Valoarea lucrărilor ajunge la 22 de milioane de euro, bani împrumutaţi de la BERD şi BEI.

 

Share
2.349 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *