Veaceslav Platon încearcă să ademenească unii politicieni pentru a forma o nouă fracţiune parlamentară

Omul de afaceri Veaceslav Platon stă în spatele tentativei de dezbinare a Coaliţiei de Guvernare. O declaraţie în acest sens a fost făcută de liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, potrivit Publika.md.

загруженное (33)Streleţ susţine că anumite forţe politice încearcă să ademenească unii politicieni pentru a forma o nouă fracţiune parlamentară.

“Unul din colegii noştri s-a exprimat despre aceste influenţe iar informaţiile care le deţinem noi indică la origini ‘platonice'”, a declarat Valeriu Streleţ, lăsând să se înţeleagă că este vorba despre omul de afaceri Veaceslav Platon.

Veaceslav Platon nu a comentat deocamdată acuzaţiile care i se aduc.

Businessmanul Veaceslav Platon este un personaj public controversat. Numele său a fost vehiculat în multe scandaluri legate de preluarea frauduloasă de active ale unor companii din Rusia, Ucraina şi Moldova. Menţionăm că în perioada 2009-2010, Veaceslav Platon a fost ales deputat în Parlament.

Share
841 Vizualizari

3 comments on “Veaceslav Platon încearcă să ademenească unii politicieni pentru a forma o nouă fracţiune parlamentară

  1. Liviu says:

    Cred ca tentative din astea vor mai exista dar cred ca actuala colaitie de guvernare PD- PLDM este capabila sa fcaa fata tuturor provocarilor ,p/u a duce pin la capat indeplinirea visului cetatenilor RM

  2. Ghenadie says:

    Acum cind suntem mai aproape ca niciodata de realizarea marelui vis european cred ca era de asteptat sa apara una ca asta, nu ne lasa fortele externe sa facem ce ne dorim, se mai incearca sa ne abata de la acesta cale prin intermediul acestui dubios Platon.

  3. Nicoleta says:

    Acest Platon nu merita nici un pic de respect pentru actiunile pe care le face si propunerile cu care a venit! Sper cu toata increderea ca deputatii vor fi mult mai atenti si nu se vor lasa indusi in eroare de unele propuneri materiale. Deci inainte ca sa ia o decizie trebuie sa se gindeasca la viitorul in care ar vrea sa traiasca copiii lor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *