Pozele cu mașinile de lux ale lui Voronin au ajuns în presă datorită lui Tkaciuk

Fostul purtător de cuvânt al lui Vladimir Voronin, Valeriu Reniţă, considerat până nu demult un apropiat al liderului PCRM, sugerează că ideologul comuniştilor Mark Tkaciuk ar fi fost acela care îl trădează pe Voronin şi care a difuzat în presă fotografiile cu maşinile acestuia care costă peste 70 de milioane de lei, notează portalul moldova.org.

images (3)Într-un material postat pe blogul său, Reniţă susţine că Tkaciuk a fost văzut recent în apropierea redacţiei ziarului Timpul, în compania controversatului om de afaceri, care recent s-a implicat în politică, Renato Usatîi.

Reniţă mai sugerează că Voronin şi familia sa, prin averile agonisite, şi-au trădat colegii de partid care chiar au crezut în principiile sociale ale acestuia.

Amintim că marți ziarul Timpul a publicat o investigație despre automobilele de lux ale familiei Voronin care sunt deținute în garajul sediului nou al PCRM dar şi la o proprietate pe care Voronin o deține în Germania.

Costul acestora este de cel puțin 70 de milioane de lei.

Share
1.262 Vizualizari

7 comments on “Pozele cu mașinile de lux ale lui Voronin au ajuns în presă datorită lui Tkaciuk

 1. Lena says:

  E bine cind exista careva scintei in cadrul unui partid, in cazul de fata cel comunist ca in asemenea fel aflam viata de lux a lui Voronin. Parca pina nudemult aveam incredere un pic dar acum m-am dezamagit in tatalmente. Oamenii muncesc o viata la negru si nu au asemenea posibilitati dar Voronin a muncit 8 ani si si-a asigurat viata lui si a nepotilor

 2. Catalina says:

  Dupa parerea mea informatia aparuta in presa nu a fost fara mina lui Tkaciuc,pentru ca acestea pot fi detinute numai de catre un om apropiat lui Voronin. M.E. Tkaciuc nici nu-si da seama cum ii ingroapa pe comunisti. Lumea vede ce viata duce Voronin,apropiatii acestuia si desigu ca isi dau seama ca au fost amagiti miseleste si dusi in eroare timp de 8 ani de zile!!!

 3. Costea says:

  Evident ca toate acete lucruri despre bogatia lui Voronin sunt din interiorul fractiunii ,caci atitea detalii precum si poze concrete nu cred ca ar fi putut efectuate din exterior . Si iata ca se vede acea concurenta al domnilor din interior ce va duce la eventuala ruinarea al PCRM.

 4. Florin says:

  Acolo de mult timp de duce lupta pentru putere, de mult Tkaciuc si tabara sa vrea sa concentreze puterea in minile sale, si acum cind la Voronin sa agravat boala, asta a decis sa ii de-a lovitura dupa lovitura, una nu ia in calcul cardinalul sur, ca odata cu Voronin se duce la fund si PCRM-ul.

 5. Lena says:

  PCRM este amenintat de scindare si nu din considerentele ca Tkaciuk ar fi deceptionat de presidentia lui Voronin, dar e clar ca si Tkaciuk isi doreste un astfel de garaj si considera ca lui oronin ii ajunge, setea de putere si de posibilitati a lui Tkaciuk face din conducerea PCRM o adunatura de Talibani care si are ca efect parasirile acestui partid de catre membri care cu adevarat au crezut in ei.

 6. Max says:

  Cred ca aceste descoperiri sunt floricele pe linga ceea ce ne asteapta sa mai aflam in curind, mai aproape de alegeri. Caci Tkaciuk vrea la conducerea PCRM si va continua sa demaste acele nelegitati comise de Voronin.

 7. Amanta Iosif says:

  Este limpede pentru toti ca a fost maina lui Tkaciuk. Cine altul l-ar fi putut trada pe Voronin? Mai ales ca noi stim despre conflcitul care mocneste intre cei doi, pentru functia de prelaure a sefiei partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *