Un deputat a ieșit din Partidul Democrat

Deputatul Iurie Bolboceanu a declarat azi în în plenul Parlamentului, că se retrage din fracţiunea PD şi din Partidul Democrat, fără ca să precizeze motivele pentru care a făcut acest gest.

загруженное (17)„Stimați colegi, vă aduc la cunoștință că îmi retrag calitatea de membru din fracțiunea Partidului Democrat și din Partidul Democrat”, a anunțat Bolboceanu.

Deputatul nu a precizat motivele acestei decizii, dar a subliniat că ea poartă un caracter temporar.

Iurie Bolboceanu face parte din Comisia cultură, educaţie, tineret, sport şi mass media. A mai fost deputat în legislatura 2005-2009, fiind ales pe listele Blocului electoral Moldova Democrată.

Share
1.049 Vizualizari

8 comments on “Un deputat a ieșit din Partidul Democrat

 1. Danu says:

  Ce pot sa spun? S-a vindut deputatul acesta. S-a vindut lui Platon care vrea cu orice pret sa incurce itele in politica moldoveneasca. Sa le incurca in asa mod ca tara sa nu semneze Acordul de Asociere cu UE de pe urma caruia in tara vor veni mai multe investitii, de pe urma caruia vom avea acces pe piata europeana. In orice caz, domnul Bolboceanu sa tina cont de un lucru, cum a si mentionat Marian Lupu de mai multe ori – nimeni nu-i va ierta pasul facut de Bolboceanu daca acesta va fi un impediment pentru apropierea tarii de UE.

 2. Adelina says:

  Mai multi au devenit tinta atacului corupt a lui Platon,dar cel mai slab de fire s-a dovedit a fi Bolboceanu,pentru ca s-a lasat condus de unele beneficii materiale pe care le va avea. Cariera s-a politica este de invidiat,mai ales ca a schimbat si tradat atitea partide! Rusine pentru in cetatean al RM!

 3. Constantin says:

  Nu vad nici o pierdere pentru PDM , ba mai mult un cistig caci Bolbocean nu a fost un deputt activ pe care sa-l intereseze problemele cetatenilor de altfel implimenta macar o lege in beneficiul acestora. Iar acum cel putin locul lui il va detine o alta persoana mult mai activa si ce va consolida echipa democrata .

 4. Max says:

  Cum a intrat si a iesit din mai multe partide ca un tradator asa va continua sa faca Bolboceanu in continuare. In asemenea persoane nu poti avea incredere, cei din PDM trebuie sa il petreaca cu flori si cu buzuioc

 5. Pavel says:

  Aceasta este tradarea anului dragilor!!! Ne-a tradat pe toti si nu cred ca merita sa fie iertat pentru cele facute. A fost o decizie vadit influentat de cineva care-si doreste cu vehementa o destabilizare politica,dar nu-i va reusi acest lucru. Bolboceanu va fi un exemplu negativ pentru toti si acum deopotriva trebuie sa se se puna accentul pe unitate,in orice partid din coalitia de guvernare.

 6. Valentin says:

  Tradatorul nu si-a uitat meseria, a inceput de la AMN, PSD acum tradeaza PD-ul si coalitia, de fapt el tradeaza viitorul UE si cetatenii RM.

 7. Oleg says:

  Platon la gasit pe cel mai slab de fire, pacat ca avem oameni fara demnitate care s evind atit de usor.

 8. Cornel says:

  Si atunci a tradat deasemeni AMN-ul, pe urma PSD-ul acum a venit rindul sa tradeze nu doar PD-ul dar si cetatenii si cursul UE, iata ce fac banii lui Platon din oameni fara onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *