Un dar naște un zîmbet

Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a organizat mai multe acţiuni de caritate pe data de 25 decembrie, pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele mai multor copii din familii social-vulnerabile.

unnamed (2)De dimineața, tinerii, au mers la Gimnaziul Internat nr. 2 din Chișinău, unde au fost aduse hăinuțele și jucăriile colectate în cadrul campaniei „Un dar naște un zîmbet”. Copii au avut parte de un concert, de poezii și desigur cadouri de la Moș Crăciun.

După ce au readus zîmbetul și voia bună pe chipurile copiilor, Ian Lisnevschi – preşedintele OT PPRM împreună cu un grup de tineri, a mers la Stăuceni. Acolo, într-o odaie rece îi aștepta familia Stratan, formată din 3 persoane: mama și cele 2 fete. Apartamentul închiriat este întreținut de mama fetelor care este bolnavă. Mezina familiei suferă și ea de o boală. Deși a avut mai multe operații, starea sănătăţii sale nu s-a schimbat mult. Organizația de Tineret, în ajun de sărbătoare, a alinat un pic din durerea acestei familii, aducîndu-le în dar niște hăinuțe călduroase și desigur dulciuri, se spune într-un comunicat de presă al OT PPRM.

În cadrul ultimei acţiuni, la inițiativa Organizației de Studenți din cadrul OT PPRM, au fost vizitați copiii de la Institutului Oncologic, secția pediatrie. De Crăciun le-au adus în dar copiilor bucurie, cadouri și desigur dragostea pe care o merită! Acțiunea face parte din Proiectul „Suntem alături de voi”.

Timpul.md

Share
650 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *