Un centru comercial va apărea în locul Fabricii de prelucrare a pielii din Chişinău

fabricaUn nou centru comercial urmează să fie construit pe teritoriul Fabricii de prelucrare a pielii „Piele” de pe strada Ismail din capitală. Complexul va avea parter, plus două etaje şi peste 400 de locuri de parcare, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Avocatul Andrei Bivol, cel care reprezintă investitorul acestui proiect, a menționat că după realizarea acestui proiect vor fi create circa 200 de locuri de muncă. El a mai specificat că toate instituțiile de resort au dat aviz pozitiv pentru construcția complexului comercial.

„Centrul comercial va ocupa doar 49 la sută din terenul uzinei. Sunt prevăzute 461 de locuri pentru parcare pentru clienți și 50 de locuri pentru angajați și transportul de serviciu”, a menționat Andrei Bivol.

Potrivit lui, circulația rutieră din această zonă va fi organizată în așa fel încât să nu cauzeze probleme în trafic. „Va fi amenajat un sens giratoriu intern dinspre strada Ismail, de unde va fi intrarea în centrul comercial. Suprafața totală destinată acestui proiect este de 6,79 de hectare. Investitorul estimează că investiția va constitui circa 20 de milioane de euro”, a mai spus Andrei Bivol.

Share
1.456 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *