Un blogger afirmă că trei jurnaliști de la Jurnal TV sunt cercetați penal

“Este vorba despre 3 dosare penale în care jurnaliștii de la Jurnal TV sunt cercetați pentru spălare de bani și evaziune fiscală. Aceștia ar fi prejudiciat bugetul statului cu o sumă mare de bani prin faptul că primeau salariile la plic. Între jurnaliștii cu dosare penale se află și Val Butnaru, șeful lor. Dosarele penale au fost demarate ca urmare a unei sesizări depuse de fosta contabilă a Trustului Jurnal”, scrie bloggerul Corneliu Gandrabur pe platforma VoxPublika.

загруженное (31)”Atac la Jurnal!!!”, ”Atac la libertatea presei!!!”, ”Atac!” – de ce nu reacționează Ambasada SUA, dar UE, dar NATO, dar NASA? Unde sunt??? Atac la Jurnal!!!

“Credeți? Iată cât de ușor este să spui că cineva are dosar penal și să prostești lumea. Îi faci o sesizare pe un aspect credibil și pe urma nu spui că în baza sesizării se fac cercetări, care evident că se adună într-un dosar, așa cum e procedura, dar spui că ei deja sunt urmăriți penal”.

“Așa au încercat jurnaliștii de la Jurnal TV să ne ia ieri iar de proști. Val Butnaru, șeful trustului Jurnal, a depus încă de anul trecut această sesizare în România pentru ca Plahotniuc să fie verificat. Sigur că autoritățile române fac verificări, ei verifică orice sesizare, nu e ca în Moldova. Însă cei de la Jurnal ne-au livrat cazul ca fiind deja unul în care Plahotniuc mai că nu era condamnat penal. Și când fac asta? În ziua în care PD îl da afară pe Guma, pe găgăuzii care au participat la referendum. Mai vreți argumente legate de manipularea de ieri a celor de la Jurnal? Cât o sa ne mai ia de fraieri toți Țopii, Butnarii, etc?”, întreabă Gandrabur.

”Rușinică pentru ziariștii care au mușcat-o gratis. Pentru cei care poate au mușcat-o pe bani, cum poate e Adevarul, unde poți posta și ce ai visat noaptea dacă pui litera P, de la publicitate, nu de la alt cuvânt…”, mai scrie Gandrabur.

Share
548 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *