Tupeu de raider! Platon declară arogant că nu plătește nici un leu impozit în Moldova

platon1Omul de afaceri susţine că în ultimii 15 ani nu a plătit niciun ban sub formă de impozite în Republica Moldova, deoarece nu este rezident şi cea mai mare parte a timpului se află în Rusia

“Doi ani în urmă, când a trebuit să-mi declar averea pentru evaluarea indirectă a veniturilor impozabile ale persoanelor fizice am declarat o avere de 60 de milioane de dolari”, afirmă într-un interviu pentru kommersant.md, Veaceslav Platon.

Omul de afaceri susţine însă că în ultimii 15 ani nu a achitat nici-un bănuţ sub formă de impozite la bugetul Republicii Moldova. “Nu sunt rezident al Republicii Moldova, pentru că mă aflu în afara teritoriului ei mai mult de 180 de zile”, afirmă Platon. Acesta susţine că plăteşte toate impozitele în Rusia.
adevarul.md

Share
2.325 Vizualizari

2 comments on “Tupeu de raider! Platon declară arogant că nu plătește nici un leu impozit în Moldova

  1. Florin says:

    Ah cit de mult astept sa il puna pe asta organele la punct, nu se poate bre ca sa stie un intreg spatiu CSI ca el e cel mai mare smecher si sa nu fie pus la punct. Bancile el, cursul valutar el, a vrut si deputati cumpere, si inca are tupeul sa spuna ca in visteria RM nu aduce nici un banutz.

  2. Lena says:

    Bine ca atacurile raider si cumpararea deputatilor din coalitie isi permite. In general acest om ar trebui declarat persona non garata si sa i se interzica accesul in RM caci cu asa cetateni ca el degeaba se mai straduie clasa politica sa inregistreze progrese in RM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *