“Trompetele” lui Filat fac o nouă tentativă de a-l compromite pe Ghimpu

ghimpu filatDeși e liniște totală pe axa războiului mediatic  Filat-Plahotniuc, ”trompetele”, care îl deserversc pe principalul ”stejar” al țării, nu pierd timpul aiurea și au demarat o nouă campanie de denigrare a liderului liberal Mihai Ghimpu. Ghimpu a fost supus unui atac mediatic orchestrat, azi și ieri, de ”blogherii și analiștii” gen Țăranu, Tăbîrță, Nichituș ș.a.m.d. Ciobanu și Țîrdea vor amplifica atacul pe parcursul acestei săptămâni.

Așa este ”pregătit terenul”  ca ”reformatorii” să preia conducerea PL la congresul formațiunii. Apropo, gurile rele spun că ”reformatoarea” Ana Guțu e văzută tot mai des cum face vizite la oficiul clandestin al ”trompetelor”, situat într-un apartament dintr-un  bloc din centrul capitalei.

Liviu Melniciuc

Share
19.148 Vizualizari

13 comments on ““Trompetele” lui Filat fac o nouă tentativă de a-l compromite pe Ghimpu

 1. Andrei says:

  Eu nu cred ca tot ceea ce e impotriva domnului Ghimpu e platit de Filat. Oameni buni, nu e Filat genul de om ce va plati cuiva pentru a-l murdari pe altcineva.
  Bloggerii singuri decid ce si cum sa scrie!

  • Sergiu says:

   Da! Si nu inteleg de unde asa idei? Toti is gata sa scrie porcarii despre Ghimpu deoarece e un idiot schizofrenic, nu a ajuns Filat sa plateasca pentru asa maruntisuri, are treburi mai importante de facut si in plus ce fac bloggerii? Mie nu-mi schimba parerea cineva care dupa monitor scrie diferite prostii despre politicieni, si cred ca nu e rost sa-i platesti daca ei nu schimba nimic.

   • Andrei says:

    De acord, nu cred ca domnul Filat s-ar cobori la nivelul ca sa plateasca pentru anumite lucruri murdare. Dumnealui mai bine ar dona niste bani la o casa de copii! Il cunosc foarte bine.

 2. Ana Maria says:

  Da oare Ghimpu mai are nevoie sa fie compromis de cineva? Toata lumea a vazut ca regele e atat de gol, stanjenitor de gol…pe dinlauntru shi pe dinafara…Mai bine nu-l lasatzi sa mai iasa pe la tv, radio, ziare ca …va faceti de rasul cainilor. Mare pacat, dna Fusu, ca ai uitat, ti-o scapat ceva esential: Dumnezeu cunoaste gandul si inima omului, amu cugetati de ce o ajuns Ghimpu de ras in targ…

  • Relu says:

   vrabia malai viseaza. Ghimpu o sa va faca pe toti cu tot cu Filea vostru

   • Nae Catavencu says:

    Saracul Ghimpu.. a facut atatea prostii ca nu se mai poate ascunde. Asta este.Lumea vede absolut totul!

    • Relu says:

     nimeni nu neaga ca a facut prostii. unele mai mari ca el. dar tradatorii alde marinuta si ana gutu tot tradatori ramin.

     • Nae Catavencu says:

      Decat sa-i suporte prostia si ordinile lui Ghimpu, mai bine sa-l tradeze…

     • Relu says:

      de c e sa suporte? nu se puteau lamuri pe interior? Filea le-o dat bani sa plece si au plecat. Prostia lui Ghimpu n-are nicio treaba

    • Andrei says:

     Nu cred ca Ghimpu poate fi compromis de niste bloggeri, dumnealui se compromite singur, prin fiecare declaratei a sa.

 3. Pavel Chekov says:

  Ce minciuni is astea , bre? Toti il stiu pe Ghimpu. El si-a aratat adevarata fata in ultima perioada. Este incompetent, agramat, nepliticos si needucat! Bloggerii sunt oameni de rand, care isi expun liber opiniile, vrei, accepta-le, nu vrei, nu le accepta!
  Liviu, esti cam SUBIECTIV. Sau esti “trambitasul” lui Ghimpu , daca ii sari in aparare?

 4. Relu says:

  hahaha comentatori platiti de Filea. cit va da pentru o postare?

 5. Onest says:

  Filat nu intelege ca “trompetele” finantate de el lucreaza pentru imbunatatirea imaginii lui Ghimpu, adica au reactie inversa la oamenii care judeca. Dar majoritatea sustinatorilor lui Ghimpu sunt oameni, care au capacitatea de a analiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *