Trei condimente care „ard” grăsimile

Lista condimentelor care ard grăsimile:

загруженное (26)1 Ardeiul iute – se potriveşte şi cu ciorba, şi cu sărmăluţele. Stimulează circulaţia sangvină şi arderile. Astfel că ne şi încălzeşte, ne şi ajută să ne punem metabolismul în mişcare, astfel încât să acumulăm cât mai puţin din ce mâncăm. De altfel, condimentele cu gust puternic, cum este ardeiul iute, senzaţiei de saţietate şi. deci, ne ajută să mâncăm mai puţin decât în mod obişnuit.

2 Rozmarinul – prepara-rea cărnii în tigaie sau la cuptor determină formarea unor compuşi toxici, numiţi amine heterociclice, cu efect cancerigen, dacă se acumulează în cantităţi mari în organism. Un studiu recent, realizat de oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Kansas arată că marinarea cărnii într-un maestec care conține o cantitate considerabilă de rozmarin scade cu 84% riscul formării de compuși toxici în urma preparării termice la temperaturi ridicate. În plus, dacă o măncare are rozmarin, vom avea tendinţa să mâncăm cu mai puţină sare şi, de fapt, să mâncăm mai puţin.

3Ghimbirul – se poate tăia felii subţiri şi se pune între bucăţile de carne de porc preparate la cuptor. Reduce apetitul şi, în plus, stimulează digestia şi scade senzaţia de greaţă.

Adevarul

Share
707 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *