Trei bărbați riscă detenție pe viață pentru omor intenţionat

Trei bărbați care la finele anului trecut au omorît o femeie pe strada Igor Vieru din capitală, vor fi judecați și riscă pînă la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă, informează un comunicat de presa al Procuraturii.

big-rezina-dosar-penal-in-cazul-omorului-comis-de-un-militarÎnvinuiţii au fost reținuți de procurorii pentru comiterea infracţiunilor de omor intenţionat, tîlhărie, purtarea şi păstrarea ilegală a armelor.

Potrivit sursei, aceștia au planificat din timp comiterea crimei, acumulînd informaţii despre activitatea pe care victima o desfăşura, regimul de viaţă şi modalitatea culegerii banilor de la punctele de realizare a peştelui, a cărei proprietară era  femeia.

Deoarece femeia a opus rezistenţă, atacatorii i-au aplicat o lovitură cu cuţitul în regiunea inimii, i-au smuls geanta şi au fugit cu un automobil de model Mercedes. Ulterior, aceștia au împărțit bunurile materiale estimate la peste 93 mii lei.

Inculpații s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Ialoveni, cu vîrstele cuprinse între 33 şi 35 de ani, anterior judecaţi.

Share
562 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *