Topul celor mai influente celebrităţi din SUA, potrivit Forbes

Steven Spielberg a fost plasat pe primul loc în topul Forbes 2014 al celor mai influente celebrităţi din Statele Unite ale Americii. Influenţa lui Spielberg a crescut considerabil după cel mai recent film al său, “Lincoln”, care anul trecut a primit 12 nominalizări la Oscar – inclusiv pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun regizor, citeaza prime.md.

7297_bigPelicula a obţinut încasări de 275 de milioane de dolari la nivel mondial.

Oprah Winfrey, în vârstă de 59 de ani se află pe locul secund în 2014, cu un grad de influenţă de 45 procente în rândul oamenilor. Scăderea este motivată de Forbes prin retragerea sa din lumina reflectoarelor, pentru a se ocupa de postul de televiziune prin cablu, pe care îl deţine.

George Lucas, creatorul seriei “Star Wars”, se situează pe locul al treilea, deşi, în ultimii ani, nu a fost foarte prezent în viaţa publică. În octombrie 2012, compania sa Lucasfilm a fost cumpărată de casa de producţie Walt Disney cu 4,5 miliarde de dolari.

Locul al patrulea este ocupat de regizorul Ron Howard, care a filmat pelicula “Rush” în 2013. Pe poziţia a cincea s-a situat cineastul Martin Scorsese. Topul este completat de doctorul nutriţionist Mehmet Oz, de jurnalista Barbara Walters şi de solistul formaţiei U2, Bono.

Share
434 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *