Tomac, eclipsat de Elena Udrea

Tînărul politician din România, Eugen Tomac, pentru care au votat moldovenii în proporție de 80 la sută să-l facă deputat și a cărui bannere de publicitate inundă netul moldovenesc în perioada electorală, se află în prezent într-un con de umbră, afirmă jurnalistul Vitalie Cojocari într-un articol pe blogul personal.

udreaAutorul susține că nimeni nu este interest ca proaspătul președinte a Partidului Mişcarea Populară, să fie promovat. “La conferinţa de presă de înfiinţare a partidului Eugen Tomac a fost de-a dreptul eclipsat de doamna deputat Elena Udrea. Nu a contat că este preşedinte şi că are de spus ceva. Toate camerele au stat pe Udrea, simplu membru de partid”, a citat acesta.

Cojocari crede că politicianul basarabean nu va fi prea  mult timp preşedinte de partid.Potrivit lui, dacă Traian Băsescu decide, la terminarea mandatului, să apuce hăţurile PMP, mai mult ca sigur îi va ceda locul imediat.

La final, jurnalistul se întreabă retoric “câţi dintre basarabeni cunoaştem, care să fi plecat de acasă şi să fi ajuns deputaţi cine ştie unde? Şi nu simpli deputaţi, chiar lideri ai unor forţe de opoziţie”.

Share
531 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *