Tkaciuk a lansat campania media legată de luxul în care trăiește Voronin

Fostul purtător de cuvînt al lui Vladimir Voronin, jurnalistul Valeriu Reniță, sugerează că informațiile apărute în presă  despre cheltuielile liderului PCRM pe avioane particulare spre destinații de odihnă, cifre care ajung la 1 mln euro, ar fi, de fapt, lansate de catre Mark Tkaciuk. Reniță spune că Vladimir Voronin, e privit deja de gruparea lui Tkaciuk în PCRM, ca victimă înregistrată, iar ținta următoare ar fi Oleg Voronin.

Tcaciuc_moldnews_md1111(1)“Nu vi s-a părut și Dvs, că de la o vreme încoace e prea multă transparență și chiar sinceritate sporită în ceea ce numesc viață privată milionarii de pe strada Ciocîrliei? De la cine oare poate parveni atîția kilobiți de informație uluitor de exactă despre viața intimă a lui Vladimir Nicolaievici? Cine oare îi contabilizează litrii de whisky consumați și-i paște sîmbetele bietului lider de partid comunist?”, se intreaba Renita intr-o postare.

El spune ca a auzit “de la unul care-i duce pantofii lui Mark Tkaciuk la reparație”, că Oleg va fi rupt în bucăți mititele, numai, lasă, să cadă taică-său pe-o coastă. “Cum am mai lămurit, Vladimir Voronin, e privit deja de gruparea lui Tkaciuk în PCRM, ca victimă înregistrată. Deși este foarte important, ca element de décor, pentru accederea comuniștilor în viitorul parlament, numele lui păstrează miros de cerneală proaspătă în pomelnicul istoriei mișcării comuniste moldovenești. Ținta următoare este Oleg Voronin, ca piesă de rezistență și placă memorială, pentru cei care-i poartă respectul – justificat ori nu – lui taică-său, pentru tot ce a făcut pentru țară, dar mai ales, pentru unii comuniști cu vechime în partid”, a a precizat Renita.

“Cinismul tinerilor lupi comuniști, care urmăresc lingîndu-se pe bot mișcările greoiae și nesigure ale căpeteniei, devine un subiect nu numai palpitant, dar și demn de studiat, ca parte a unei tragedii politice inedite la Chișinău. Cine știe, poate eutanasierea politică la care a fost obligat, ar fi și motivul adevărat pentru care Voronin părăsește tot mai des vatra otrăvită a partidului. Poate tocmai din această cauză își petrece ultimii ani ai bătrîneții departe de Patrie și de desfrîul succesorilor nedoriți, care-l depășește înzecit pe al lui”, concluzioneaza Reniță.

Share
960 Vizualizari

2 comments on “Tkaciuk a lansat campania media legată de luxul în care trăiește Voronin

  1. Danu says:

    Tkaciuc trage mult asupra sa si PCRM se distruge pe zi ce trece! Acum fisurile care sint nu mai pot fi inlaturate si acest partid coboara foarte mult. Nu mai exista nici un dubiu ca acestia sunt compromisi,iar acest fapt inseamna ca se accentueaza nefunctionalitatea si idiotismul de care dau dovada.

  2. Dumitru F says:

    Ceea ce inseamna ca declaratiile anterioare de jumatatea de milion de euro cheltuita pentru deplasarile lui Voronin cu avionul privat sunt din interior si adevarate ? Dar nici nu stiu la ce declaratii ne mai putem astepta in scurt timp si de cite prejudicii financiare a mai adus Voronin pentru RM .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *