Tiraspolul a simplificat regimul de călătorie în regiune pe perioada sărbătorilor

Pe perioada sărbătorilor de iarnă, Tiraspolul a simplificat regimul de călătorie în regiunea transnistreană. Pe lângă punctele de control permanente, vor activa altele 9 temporare. Regimul simplificat de călătorie este valabil în perioada 30 decembrie-2 ianuarie și 6-8 ianuarie.

24076Potrivit serviciului de presă al liderului transnistrean, au fost deschise 5 puncte de control temporare la graniţa cu Ucraina și 4 puncte pe Nistru. Din și spre Ucraina cetăţenii vor putea trece suplimentar prin punctele amplasate în Valea Adâncă – Zagnitkovo, Vadul Turkului – Şerşenţ, Ploti – Krutîe, Ţîbulevka – Ţehanovka şi Vinogradovo – Novîe Butorî. De pe malul drept al Nistrului pe malul stâng se va putea trece suplimentar prin punctele: Hruşca – Nemirovka, Krasnîi Okteabri – Vertiujeni, Raşcov – Vadul Raşcov și Teia – Calfa.

Liderul de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a dispus să fie lărgită gama de produse pe care cetăţenii le pot transporta cu scop de consum personal.

Totodată, liderul transnistrean a subliniat că și în perioada sărbătorilor va fi exercitat controlul asupra deplasării în regiune a colaboratorilor organelor de forţă care se supun autorităţilor constituţionale.

IPN

Share
1.410 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *