Taximetrist ameninţat cu răfuiala fizică de către doi pasageri

Un taximetrist din municipiul Bălți a efectuat o cursă pînă în raionul Sîngerei, iar cînd a ajuns la destinaţie, în loc să încaseze banii, a fost ameninţat cu un cuțit şi lăsat fără maşina de serviciu.

22_2În dimineața zilei de 8 noiembrie, curent, în jurul orei 05:20, taximetristul, de 46 de ani, a fost solicitat de trei tineri să-i transporte pînă în raionul Sîngerei. Cînd au ajuns în satul Slobozia – Chişcăreni, raionul Sîngerei, unul dintre clienţi a scos cuţitul şi a ameninţat şoferul.

Apoi, tinerii l-au scos forțat din automobil, l-au lovit cu picioarele, după care au sustras toate lucrurile personale, înclusiv, banii și 2 telefoane mobile, de model „Nokia” și „Huawei”. După ce l-au lăsat pe taximetris la pămînt, tinerii atacatori s-au urcat în mașină şi au venit în Chișinău, unde, au abandonat automobilul.

Astfel, după mai multe investigații, poliţiştii Direcției combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații au identificat suspecții. Aceștia sunt trei tinerii, de 17, 18 și 20 de ani, originari din Sîngerei, doi dintre ei fiind anterior condamnați pentru furt.

În acest caz, bănuiții sunt cercetați în stare de arest. Potrivit legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea unei „Tîlhării”, riscă privațiune de libertate de la 8 la 10 ani.

Share
2.497 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *