Surpriza lui Chirtoacă pentru așa-zisul grup reformator din PL: va cere excluderea lor din partid

chirtoaca3-adevarulPrim-vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă a declarat că va cere excluderea din partid a membrilor aşa-numitului Consiliu Liberal Reformator care s-au declarat vineri nemulţumiţi de politica formaţiunii şi au cerut demisia lui Mihai Ghimpu

Dorin Chirtoacă  a precizat, citat de inprofunzime.md,  ca el singur va propune ca cei care fac parte din grupul de reformare sa fie excluşi din partid, menţionând că unii dintre cei care au semnat vineri, s-au răzgândit deja. “Voi propune sa fie exclusi din partid. Unii care au semnat ieri, azi s-au rezgandit. I-au dus in eroare. Au fost invitati si ei la Consiliu, iar azi vom decide daca raman sau nu in partid”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

El a criticat dur declaraţiile  reprezentanţilor Consiliului Liberal Reformator. ”Ce au facut colegii mei este un act de marsavie. Singurul care trebuie sa ramana la conducerea partidului este Mihai Ghimpu”, a declarat Chirtoacă, referindu-se la faptul că aceştia au cerut demisia lui Ghimpu şi alegerea lui Dorin Chirtoacă în funcţia de lider al PL.

Consiliul de reformare a Partidului Liberal solicita revenirea formatiunii la masa de negocieri si convocarea Congresului extraordinar al partidului pentru promovarea lui Dorin Chirtoaca in fruntea acestuia. Declaratia, semnata de 28 de deputati, ministri, viceministri si membri ai organizatiilor teritoriale ale PL a fost data citirii la o conferinta de presa in dupa-amiaza zilei de vineri, 12 aprilie.

Între timp, liderul PL, Mihai Ghimpu a luat decizia să desfăşoare Consiliul Republican cu uşile deschise.

Share
5.059 Vizualizari

One comment on “Surpriza lui Chirtoacă pentru așa-zisul grup reformator din PL: va cere excluderea lor din partid

  1. tudor says:

    Din cei 28,14 s-au reintors,spunand,ca au fost dusi in eroare.Interesant lucru: de ce la sedinta Consiliului Rep. al PL nu au fost pretinsii ,,reformatori,,,ca sa poarte discutii in sedinta Consiliului.Ticalosi ! S-au speriat,ca scapa ciolanul .Rusine tradatorilor,rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *