SUA cheamă politicienii din Republica Moldova să ” găsească calea de mişcare înainte în baza principiilor democratice și a statului de drept”

sua-md-1”Statele Unite ale Americii a luat act de votul din 5 martie al Parlamentului Republicii Moldova, prin care a fost demis guvernul condus de Alianța pentru Integrare Europeană, și invită toți liderii din Moldova să găsească calea de mişcare înainte în baza principiilor democratice și a statului de drept”, se arată într-o declarație a Ambasadei SUS în Republica Moldova.

”SUA se alătură partenerilor internaționali în reiterarea importanţei axării continuie pe agenda ambiţioasă de reforme a Republicii Moldova și pe obiectivul său de integrare europeană, spre beneficiul Republicii Moldova, al poporului și viitorului ei”, se mai spune în declarația diplomației americane.

Share
3.092 Vizualizari

One comment on “SUA cheamă politicienii din Republica Moldova să ” găsească calea de mişcare înainte în baza principiilor democratice și a statului de drept”

  1. […] ”Statele Unite ale Americii a luat act de votul din 5 martie al Parlamentului Republicii Moldova, prin care a fost demis guvernul condus de Alianța pentru Integrare Europeană, și invită toți liderii din Moldova să găsească calea de mişcare înainte în baza principiilor democratice și a statului de drept”, se arată într-o declarație a Ambasadei SUS în Republica Moldova citată de infoMOLDOVA.net. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *