STOP FALS! Serviciul Vamal atenționează despre o nouă MANIPULARE din partea site-urilor controlate de oligarhul Victor Țopa

Serviciul Vamal al Republicii Moldova neagă informațiile apărute pe portalul independent.md și preluate de un alt site din holdingul controlat de controversatul om de afaceri Victor Țopa, potrivit cărora postul vamal Costești ar fi fost blocat din cauza unei vizite întreprinse de premierul Pavel Filip.

video-Seful-postului-vamal-costesti-stanca--retinut-pentru-luare-de-mita-1342527560

“În legătură cu tirajarea de către unele instituții mass-media a unor informații eronate despre presupusele blocaje din postul vamal Costești ca urmare a vizitei întreprinse de către Premierul Pavel Filip, Serviciul Vamal precizează că nu a dispus instituirea vreunei restricții de circulație prin postul respectiv. În acest context, menționăm că pe tot parcursul zilei circulația transfrontalieră s-a desfășurat în regim normal, nefiind atestate valori mari de trafic”, se menționează într-un comunicat de presă al Serviciului Vamal.

De menționat că pe portalurile www.independent.md și www.jurnal.md a fost publicată o știre în care se spune că circulaţia rutieră prin Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – Costeşti a fost întreruptă temporar, joi la amiază, ca urmare a unei vizite pe care premierul Pavel Filip o face la acel punct vamal. Știrea a apărut pe cele două site-ul la o distanță de circa 15 minute și se deosebește doar prin titluri diferite, chiar dacă ambele site-uri au plasat-o ca știre proprie, fără să citeze altă sursă. Niciunul din aceste site-uri nu a contactat serviciul de presă al Serviului Vamal pentru a lua preciza dacă este adevărat că a fost închis punctul de trecere.

Share
2.484 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *