Ştefan Urîtu: Electoratul este în căutarea unor noi forţe politice

Alegerile locale din 20 mai au demonstrat că electoratul este în căutarea unor noi forţe politice, iar prezenţa scăzută la vot demonstrează acest lucru. Este opinia liderilor Partidului „Voinţa Poporului”, Ştefan Urâtu, expusă la o conferinţă de presă privind rezultatele scrutinului de duminică, relateazăMoldova1.

Membrii formațiunii au anunţat că se pregătesc pentru parlamentare şi nu poate să-și expună poziția despre vreun candidat.

„Absenţa la urnele de vot şi modul în care s-au manifestat alegătorii vorbeşte că aceştia sunt în aşteptarea unei forţe politice şi această forţă politică, din punctul nostru de vedere s-a născut la 29 aprilie şi acum este în faţa dumneavoastră. În ultimii ani, în mod sistematic a fost distrusă şi neglijată voinţa poporului, adică rezultatul votării şi modul în care au votat oamenii erau diferite”, a declarat Ștefan Urîtu.

Amintim că, alegerile locale pentru șefia capitalei au avut loc pe 20 mai. Pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău au concurat 11 candidați. Pâna la închiderea secțiilor de votare au votat 35,52 % din alegători incluși pe listele de bază.

Share
527 Vizualizari

2 comments on “Ştefan Urîtu: Electoratul este în căutarea unor noi forţe politice

  1. andrei says:

    și cine sunt acele forțe noi ??? adică Năstase djea e bătrân! a spus că nu crează partid politic dar vedem că totuși a făcut partid și ne-a dus în buzunarul lui Usatîi!

  2. Rustin says:

    Dap și normal că toți îs săturați de Maia și de Năstase! Și de Ceban și de toți populiștii care-și bat joc cu nerușinare de cetățeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *