Serviciul de Informaţii şi Securitate pe urmele lui Valeriu Ostalep

Cunoscutul analist politic, fostul viceministru moldovean al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, a anunţat că SIS-ul a pus ochiul pe el.

Ostalep îşi informează prietenii de pe Facebook că Serviciul de Informaţii şi Securitate ar fi demarat o muncă activă de discreditare a sa.

„Sarcina – identificarea semnalmentelor legăturilor cu serviciile speciale ruse. Schizofrenia se bazează inclusiv pe aceea că eu „apăr Rusia, promovez politica acesteia şi călătoresc frecvent peste hotare”, scrie analistul, citat de flux.md.

El mai afirmă că toată această activitate a SIS este coordonată de către directorul adjunct al SIS, Alexandru Balan.

„Ază mă voi adresa la procuratură cu solicitarea e a fi verificată legalitatea interceptării telefonului meu, stabilirii filajului şi din ce considerente deja de atâţia ani sunt fixate deplasările mele”, mai scrie Ostalep.

Între timp, analistul a studiat identitatea şi activitatea lui Balan şi a afirmat următoarele: am ajuns la concluzia că acest om nu poate nu numai să se afle într-o asemenea funcţie, ci şi în serviciul (organul) respectiv.

Analistul avertizează că va depune eforturi pentru a determina demiterea lui Balan.

Serviciul de informaţii şi Securitate deocamdată nu a reacţionat la acuzaţiile lansate de Ostalep.

Share
5.125 Vizualizari

One comment on “Serviciul de Informaţii şi Securitate pe urmele lui Valeriu Ostalep

  1. Tarnacop says:

    Se poate discredita o persoana integra, care respecta legislatia si activeaza spre binele societatii. Nimic din cele enumerate nu se refera la V.Ostalop. Un mancurt ratat, care din cauza frustrarilor personale(l-au utilizat si l-au aruncat la gunoi, unde-i locul meritat) este gata sa dea foc la casa comuna, doar sa se razbune si sa revina la treuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *