Sergiu Mocanu: Plahotniuc și Filat s-au spovedit reciproc

filat-plahotniuc_flux
”Este o mare deosebire între aceste două date. Între 23 și 6 ianuarie toți au știut despre această crimă (de la Pădurea Domnească – n.n). Declarația mea din 6 ianuarie a fost o provocare.

După aceasta ei au început să se bănuiască unul pe altul că scurgerea de informații a mers către mine, astfel ca Filat să-l atace pe Plahotniuc”, a declarat politicianul Sergiu Mocanu într-o emisiune web.

”Știam ce mizerie este în alianță. După ce au „tras” unul în altul, și-au dat seama că au fost fraieri și că au căzut în capcana unei provocări. Pentru mine este o provocare în sensul bun al cuvântului și o să mă mândresc cu această acțiune. Acum după ce Plahotniuc și Filat s-au spovedit reciproc, când spun că s-au înțeles, de fapt, zic că s-au înțeles să nu mai cadă pradă unor asemenea provocări”, susține liderul Mișcării Antimafie.

”Plahotniuc nu este bucuros acum că a divulgat acele convorbiri, că au fost divulgate acele crime de trafic de influență. Scopul lui Plahotniuc a fost să-l șantajeze, dar acum regretă că a folosit această armă”, a mai daclarat Sergiu Mocanu.

Share
4.437 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *