Şedinţă de urgenţă la Guvern după incendiul în care au murit 6 persoane

Prim-ministrul Pavel Filip a convocat pentru astăzi, ora 14:00, o ședință de urgență în legătură cu incendiul produs noaptea trecută în satul Trinca din raionul Edineț, în care au decedat șase oameni, informează publika.md.

646x404_7(1)

Reamintim  că şase persoane au decedat noaptea trecută într-un incendiu de locuinţă produs în satul Trinca, raionul Edineţ.  Victimele sunt 2 femei în vârstă de 28 şi 36 de ani, dar şi 4 copii cu vârste cuprinse între 6-11 ani. Alte 5 persoane care se aflau într-o anexă auxiliară a casei au scăpat cu viaţă, dar la momentul venirii Serviciului 903 erau în stare de şoc, refuzând  totodată spitalizarea.

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale,  pompierii au fost chemaţi la ora 00:46 după miezul nopţii. La fața locului au fost îndreptate trei echipe de pompieri cu trei autospeciale, în teren stabilindu-se că o locuință cu suprafața de 100 metri pătrați este cuprinsă de foc. Localizarea a fost anunțată în 10 minute, ulterior fiind depistate corpurile neînsuflețite, cu urme de carbonizare a două femei, de 28 și 36 de ani și a patru minori de 6,7,9 și 11 ani.

Share
2.041 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *