Scopul comuniștilor

candu-ipnSingurul scop al comuniştilor, prin acţiunile lor din ultima perioadă de timp este să distrugă viitorul european al Republicii Moldova, a declarat marţi, de la tribuna centrală a Parlamentului, deputatul democrat Adrian Candu.

„Scopul real al comuniştilor este acela de a pune mâna pe putere şi a opri țara din drumul său european, a rupe țara de sprijinul pe care îl avem din partea partenerilor străini şi a ne reîntoarcere în izolare, aşa cum am fost până în anul 2009”.

El a declarat că pe comunişti nu-i interesează viitorul ţării, dar încearcă diferite tertipuri pentru a bloca activitatea Guvernului şi Parlamentului. „Este cineva oare în această sală care crede cu adevărat că pe comunişti îi interesează ce se întâmplă în Transnistria sau ce se întâmplă în general in țară? Până şi comuniştii ştiu bine ce-i interesează, de fapt. Ei nu mai rezistă în opoziție şi au intrat în panică, ei înțeleg bine că nu mai reuşesc să genereze conflicte in Coaliție, singura lor preocupare din 2009 încoace”, a spus Candu.

„Acționând împotriva interesului nostru național, de partea celor care doresc să facă isterie din orice inițiativă pozitivă a Chişinăului, putem spune că comuniştii au depus această moțiune de cenzură, nu împotriva Guvernului Coaliției, ci chiar împotriva sa, pentru discreditarea PCRM-ului în fața cetățenilor Republicii Moldova”, a remarcat vicepreşedintele parlamentului. / IPN

Share
3.365 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *