RTR ar putea reveni în grilele operatorilor de cablu în citeva zile

Reprezentanții companiei „RTR Moldova”, au demarat o serie de negocieri cu conducerile companiilor operatori de cablu din Republica Moldova, în scopul asigurării revenirii postului de televiziune „RTR Moldova” în grila de programe a acestora, scrie hotnews.md.

23846-13896-96943-77Postul TV anunţă într-un comunicat de presă că în urma negocierilor, „constatăm, că încetarea retransmiterii postului de televiziune „RTR Moldova” a avut loc ca consecință a unor probleme de ordin comercial, rezultate din lipsa înțelegerii mutuale între companii. Am constatat însă, că toate părțile sunt cointeresate în soluționarea cît mai rapidă a acestei probleme. Astfel, negocierile vor continua astăzi, 14 ianuarie, și mîine – 15 ianuarie 2014”.

La prima rundă de discuție, conducerea „RTR Moldova”, a comunicat decizia de a prezenta dreptul de retransmisie a postului sus-menționat în toate rețelele de cablu a Republicii Moldova în baza unor condiții speciale, și anume acordarea unor facilități; ce vor exclude pe viitor orice problemă de ordin financiar. Ca urmare a deciziei pronunțate de „RTR Moldova”, estimăm că în zilele apropiate, retransmisia postului va fi reluată în toate rețelele de cablu a Republicii Moldova, informează „RTR Moldova”.

La moment, postul de televiziune „RTR Moldova”, asigură transmiterea semnalului tutoror operatorilor de cablu a Republicii Moldova.

Share
659 Vizualizari

One comment on “RTR ar putea reveni în grilele operatorilor de cablu în citeva zile

  1. Nic says:

    Iata ca au uitat toti de NTV si filmul provocator, Oare nu familia Lucinschii a pos la cale retragerile din grila de emisie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *