Reușite premiate de Fundația Edelweiss

Premii bănești, diplome și mesaje de încurajare au primit mai mulți copii care au înregistrat rezultate olimpice dar și reușite la învățătură, în cadrul Galei Premiilor de  Performanță Edelweiss. Evenimentul a fost organizat în premieră  de fundația patronată de Vlad Plahotniuc și a adunat mai multe personalități marcante din țară, informează un comunicat de presă al Fundației.13494

Un grup de zece elevi, care au fost apreciați în cadrul olimpiadelor internaționale, a obținut Grande – Priul Galei, care a fost înmînat de președintele țării, Nicolae Timofti. Fiecare din ei a primit câte 5.000 MDL din partea Fundației Edelweiss, care a dorit să-i răsplătească și să-i încurajeze astfel pe tinerii eminenți.

În discursul său, șeful statului a felicitat Fundația Edelweiss pentru proiectele naționale de caritate. “Dorim să edificăm o societate în care să fie promovate persoanele talentate, pe baza meritelor. Faptul că astă seară asistăm la premierea oamenilor performanți arată că societatea moldovenească a învățat să aprecieze valorile”, a declarat Președintele.

Alte cinci trofee însoțite de un certificat valoric de 50.000 MDL s-au acordat  mai multor  reprezentanți ai școlilor internat, societăți culturale, directori de spitale și alte organizații filantropice din țară, care inspiră la rândul lor pe alții, prin munca pe care o practică.

Programul a inclus momente artistice susținute de tineri talentați, pe care Fundația Edelweiss     ia ajutat de-a lungul timpului: Chișinău Youth Orchestra, Corul de copii Lia Ciocârlia, gimnasta Alexandria Ghețoi, Corul Cantabile și dansatori de la Clubul de Dans Codreanca. Seara s-a încheiat cu o surpriză apreciată de spectatori – un concert al artistului român Smiley.

 

Share
814 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *