Reacții de la Sadova, Călărași: Dacă toți ar ajuta așa cum o face Șor, lumea s-ar bucura

Mai mulți locuitorii din satul Sadova, raionul Călărași, spun că nu cred că primarul orașului Orhei și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, ar fi vinovat în furtul din sistemul bancar al R. Moldova și se bucură când acesta îi ajută, în special când este trimis magazinul social ambulant al formațiunii la ei în localitate.

„Eu nu cred nimic. Pentru că dacă ar face toți parlamentarii și toată conducerea de la Chișinău măcar așa cum face acesta, hai că lumea s-ar bucura. Care cu un leu, care cu 50 de bani”, a declarat o femeie într-un reportaj realizat de Europa Liberă, despre magazinul social mobil al partidului Șor.

„Eu cred că cine dă oleacă mai ieftin la pensionari și are milă de pensionari, acela gândește un pic la popor”, e de părere o altă femeie din Sadova, satul de baștină a președintelui Igor Dodon.

Locuitorii din Sadova mai spun că, dacă și a furat, Ilan Șor se împarte cu oamenii. „Măcar ceva, ceva dă oamenilor. Ceilalți care fură, ce, dau ceva oamenilor ? Nu. Pun în băncile lor, acolo. Da nu numai Șor o furat. Da toți. Și a nostru Dodon”, a declarat o altă femeie, care a cumpărat produse mai ieftine de la magazinul social al „Partidului Șor”.

Potrivit sursei citate, în satul Sadova, Călăraşi, în fiecare zi de miercuri, vine o autodubă cu însemne ale „Partidului Șor” pe ea, care le vinde pensionarilor pâine şi alte produse la un preţ mai mic decât cele pe care le-au văzut sătenii în ultimii ani. În fiecare săptămână, magazinul lui Șor ajunge în şapte sate din raionul Călăraşi, se menționează în reportajul de la Europa Liberă.

Materialul poate fi citit aici: https://www.europalibera.org/a/magazinul-ambulant-al-lui-sor/29053744.html  

ziarulnational.md

Share
1.426 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *