Reacția SunTV cu privire la JurnalTV și RTR Moldova

SunTV a emis un comunicat cu privire la situația creată în jurul posturilor de televiziune JurnalTV, AccentTV și RTR Moldova. Sursa anunță că primele două nu au fost excluse, dar sunt disponibile în pachete mai scumpe, iar cu ultimul se întâmpină dificultăți tehnice, informează portalul de știri Unimedia, cu referire la un comunicat difuzat de operator.

reactia-suntv-cu-privire-la-jurnaltv-si-rtr-moldova-1389613929 Vedeți mai jos comunicatul SunTV:
„Stimati Abonați,
Vă aducem la cunostință că posturile de televiziune Jurnal TV și Accent TV sunt disponibile în grila noastră de canale TV în pachete digitale Optim și Ultra.
În acelasi timp vă informăm că postul TV RTR Moldova la moment este indisponibil. Sun Communications depune efortul necesar pentru a remedia situația cît mai curand posibil. Vă mulțumim pentru ințelegere.  Ne cerem scuze pentru inconveniențele create”.

Portalul informațional amintește că astăzi posturile de televiziune Jurnal TV și AccenTV au fost excluse din lista programelor de bază oferite de mai mulți operatori de cablu. Printre aceștia se numără și Sun TV, unul din cei mai mari operatori de cablu din Chișinău. Anterior, postul RTR Moldova a fost exclus din lista programelor retransmise în rețeaua Moldtelecom. Astăzi și compania SunTV a anunțat că difuzarea acestuia în rețeaua sa a fost sistată.

Share
913 Vizualizari

One comment on “Reacția SunTV cu privire la JurnalTV și RTR Moldova

  1. Oleg says:

    Poftim unde aici se limiteaza libertatea presei, vrei sa asculti mizeria de la Jurnal aboneazate si gata, plus la asta astia se cred foarte buni si de calitate, pai daca intradevar aveti aceasta calitate lumea se va abona la voi si gata ce atita vorbaraiei multa?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *