Rapper: „Am fost folosit. Mă distanțez de politică”

Rapperul Kanye West a anunţat marţi că se distanţează de politică, spunând că a fost „folosit”, după ce în urmă cu trei săptămâni s-a întâlnit cu preşedintele Donald Trump, potrivit News.ro.

„Ochii mei sunt acum larg deschişi şi realizez acum că am fost folosit pentru a promova mesaje în care eu nu cred”, a scris el într-un mesaj publicat pe contul de Twitter. „Mă distanţez de politică şi mă voi concentra total asupra creativităţii”, a adăugat el.

Chiar dacă nu îl numeşte pe Donald Trump, rapperul originar din Chicago pare să revină asupra susţinerii pe care a afişat-o pentru fostul om de afaceri de la campania pentru prezidenţiale. După alegerea candidatului republican, West a mers la Trump Tower, reşedinţa newyorkeză a preşedintelui, pentru a-l întâlni.

La sfârşitul lunii aprilie, Kanye West şi-a exprimat pe Twitter dragostea pentru „fratele” Donald Trump, pozând cu şapca inscripţionată „Make America Great Again”, sloganul de campanie al fostului miliardar.

Această susţinere publică a suscitat reacţii foarte ostile, în special în comunitatea de culoare, dintre care numeroşi reprezentanţi s-au simţit trădaţi de Kanye West.

Citește și : Trump întâmpinat cu proteste la funeraliile victimelor atentatului anti-semit din Pittsburgh

Marţi, Kanye West a spus că sprijină reforma penitenciarelor, „legi de bun simţ în privinţa armelor de foc” şi „arestarea persoanelor care îşi folosesc abuziv puterea pe care o deţin”. „Eu cred în iubire şi compasiune faţă de oamenii care solicită azil şi în părinţii care luptă pentru a-şi proteja copiii de violenţă şi de război”, a mai scris West.

Share
835 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *