R. Moldova și-a ales reprezentantul la Eurovision 2019

Interpreta Ana Odobescu va reprezenta Republica Moldova cu piesa ”Stay” la concursul Eurovision Song Contest, care se va desfășura în perioada 14-18 mai la Tel Aviv, Israel, informează MOLDPRES.

Etapa finală a avut loc ieri seară la postul de televiziune Moldova 1.

La competiție au participat zece concurenți: Ana Odobescu, Aurel Chirtoacă, Cristina Coşciug, Diana Brescan, Mihaela Frimu-Maria, Maria Gospodinova, Maxim Zavidia, Marcela Scripcaru, Mihail Smolenco și Vera Țurcanu.

Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la etapa internaţională Eurovision Song Contest, a obţinut locul al 10-lea. Prestaţia trupei a fost apreciată de către Comitetul de organizare a concursului, care le-a oferit premiul „The buzz award”, pentru cea mai bună prezentare scenică.

Cea de-a 64-a ediţie a concursului va avea loc la Tel Aviv, Israel şi va fi compusă din două semifinale, organizate pe 14 şi 16 mai, iar finala se va desfășura în data de 18 mai 2019. Reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.

Share
488 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *