PUN nu va participa la parlamentare

Partidul Unității Naționale a anunțat astăzi că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie, dar va sprijin Blocul ACUM, notează Radio Chișinău.

Liderul formațiunii, Anatol Șalaru, a precizat că nu va negocia cu Blocul participarea în comun la alegeri, ci doar îi va oferi sprijin politic și logistic.

„Nu vom înainta candidați, nu vom negocia cu Blocul pentru circumscripții, nu vom negocia locuri pe liste, doar vom sprijini prin declarații politice și le stăm la dispoziție cu organizațiile și oamenii noștri. Le vom acorda tot ajutorul, cu excepția celui financiar”, a declarat Anatol Șalaru.

Amintim că ieri Partidul Liberal a decis participarea la alegerile parlamentare împreună cu Blocul Acum, la fel ca și Partidul Liberal Democrat.

Liderii Blocului Acum, Maia Sandu și Andrei Năstase au declarat astăzi că sunt gata să discute cu reprezentanții societății civile și cu partide de opoziție în vederea desemnării candidaților care să întrunească toate condițiile necesare profesionale și de integritate.

Share
602 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *