Protestat la Primărie împotriva tarifului pentru căldură

Zeci de pensionari, încurajați de partidul socialiștilor din Moldova, au protestat la Primărie împotriva tarifului pentru căldură. Oamenii se plâng că pensia nu le ajunge pentru achitarea facturilor care, potrivit lor, cresc an de an, informeaza TV7.

загруженное (7) Pe de-altă parte, funcționarii spun că pentru luna trecută consumatorii au avut de plătit mai puțin decât în aceeași lună a anului trecut. Ajutați de consilierii socialiști doi protestatari au dat buzna la ședința operativă a Primăriei.

Edilul a coborât în cele din urmă la protestatari, însă întâlnirea a fost scurtă. După câteva secunde, primarul s-a întors în sala de ședințe pe motiv că protestarii nu și-ar fi putut formula pretențiile.

Dorin Chirtoacă, Primar De Chișinău: «Atunci când am coborât la ei, i-am întrebat care este motivul protestului. Ce a urmat după aceea? O pauză. Ei nu aveau cum să spună că au venit pe motive politice, pentru că deveneau ridicoli”.

Pentru luna decembrie, cea mai mare parte din consumatori, adică 40 la sută, au avut de achitat între 500 și 1000 de lei. Alte 30 procente au avut de plătit între 1000 și 1500 de lei.

Share
396 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *