Proletarul Voronin continuă să zboare cu avion de lux Lear Jet 60 !

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, continuă să cheltuie sume uriașe pentru zboruri private cu avioane de lux, chiar dacă în urmă cu doar câteva zile viața sa de lux a făcut obiectul unor dezvăluiri în mass media, notează politik.md.

926

De data aceasta însă, Voronin nu a folosit avionul privat pentru a merge la odihnă, ci pentru a merge la Moscova să felicite pe cineva cu ocazia zilei de naștere. Liderul PCRM a decolat ieri, la ora 8, de pe aeroportul Chișinău, cu o aeronava privată modelul Lear Jet 60, care aparține omului de afaceri Ilan Shor, iar costul închirierii avionului pentru această destinație se ridică la aproximativ 15 mii de euro.

După apariția în presă a scandalului legat de suma imensă cheltuită de Voronin pentru zborurile sale private, acesta nu a negat existența acestor zboruri, dar a spus că avioanele îi sunt puse la dispoziție de către persoane, care îl ajută “în diferite probleme”.

Deși din declarația liderului PCRM, care este și demnitar de stat, reiese clar că primește aceste “ajutoare”, care creează suspiciuni evidente de corupție, nicio instituție de luptă cu corupția și nici Comisia Națională de Integritate nu au avut vreo reacție.

Share
2.421 Vizualizari

4 comments on “Proletarul Voronin continuă să zboare cu avion de lux Lear Jet 60 !

 1. Florin says:

  Asta doar cu gindul la RM si la cetatenii, poate e mai bine sa ia un avion cu bilet dus, fara sa se mai intoarca, oricum aici Tkaciuc ii pregateste debarcarea, care va fi una umilitoare pentru el, mai bine ar pleca cu demnitate, si iar da si o palma serioasa evreului.

 2. cristina says:

  Si de ce nu dati sursa? Preluati un articol, fara a mentiona de unde ati luat sursa, se numeste furt. Va rugam sa corectati neclaritatea, si va rugam corectitudine in munca…

 3. Vitalie says:

  Da Voronin isi bate joc de oameni. Dintr-o parte le promite o viata mai buna, echitate si dreptate sociala, iar din alta parte singur cheltuie milioane de lei doar pentru o zi de nastere. Cred ca oamenii teferi la cap din tara asta isi vor da seama ca cei din PCRM numai sunt buni de nimic si ca scopul lor real este sa destabilizeze situatia social-politica din tara inaintea semnarii acordului de asociere, care ne va aduce mai multe beneficii si mai multe inbestitii straine.

 4. Lena says:

  Oare mai are acest om sa se faleasca in baza banilor pe care i-a furat din bugetul statului nostru, bani care erau destinati pentru ca RM sa se dezvolte, bani care erau impozitati de la cetateni, bani care puteau renova scoli spitale, gradiniti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *