Profeţia lui Obama care schimbă istoria SUA

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama a declarat că o femeie îi va ocupa “foarte curând” locul, potrivit unor fragmente dintr-un interviu care urmează să fie publicat vineri seara, relatează AFP.obama_trayvon_speech_59175700_70607700_44619900

“Există reprezentante formidabile în toată ţara şi nu am nicio îndoială asupra faptului că, foarte curând, vom avea o preşedintă”, a declarat Obama pentru postul ABC.

În acest interviu acordat Barbarei Walters, o celebritate a micului ecran, preşedintele a declarat că este sigur că această eventuală preşedintă “va face o treabă foarte bună”.

ABC, care a publicat fragmente din acest interviu pe site, înainte să-l difuzeze vineri seara, nu precizează dacă Obama a pronunţat numele lui Hillary Clinton, contracandidata sa, pe care a înfrânt-o în cursa pentru obţinerea învestiturii partidului democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2008, şi totodată secretarul său de Stat timp de patru ani.

Clinton se află pe primul loc, în sondaje, în ceea ce priveşte obţinerea învestiturii partidului democrat în vederea alegerilor prezidenţiale din 2016.

Fosta Primă Doamnă, care va avea la acel moment vârsta de 69 de ani, nu a respins categoric o candidatură, dar pentru moment se consacră unor intervenţii remunerate şi Fundaţiei Clinton, alături de soţul său, Bill Clinton, preşedintele Statelor Unite în perioada 1993-2001, şi de fiica lor, Chelsea.

Un sondaj efectuat de Institutul Universităţii Quinnipiac şi publicat pe 13 noiembrie o plasa pe Clinton la egalitate, în intenţiile de vot, cu republicanul Chris Christie, actualul guvernator al statului New Jersey (est).

Hillary Clinton i-ar înfrânge devansat, cu nouă până la 15 puncte procentuale potrivit aceleiaşi surse, pe ceilalţi trei republicani, senatorii Rand Paul şi Ted Cruz, şi pe reprezentantul Paul Ryan, fostul partener de cursă al lui Mitt Romney în alegerile prezidenţiale din 2012.

Realitatea.net

 

Share
2.377 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *