Primarul orașului Comrat vrea demisia lui Formuzal

Liderul democraților de la Comrat și primarul orașului, Nicolai Dudoglo vrea demisia bașcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal, scrie gagauzinfo.md.

a132Potrivit spuselor lui, conducerea autonomiei Găgăuziei trebuie să-și dea demisia, pentru stabilizarea situației. “Focarul destabilizării din regiune este bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal”, susține Dudoglo.

“Este nevoie de alegeri și de noi oameni la conducere. Nu contează cine va fi în fruntea autonomei: Dmitrii Croitor, Alexandr Stoianoglo sau altcineva, important e că perioada nefastă de pe timpul lui Formuzal se va termina. Altă soluție nu există”, a afirmat Dudoglo.

Primarul Comratului a precizat că din momentul venirii lui Formuzal la conducerea Găgăuziei s-au întețit controalele fiscale. Astfel, Formuzal se răzbună pe oponenții politici. Iar publicația amintește că recent au avut loc mai multe verificări fiscale la benzinăriile deputatului, Ilie Uzun. Verificările au avut loc fără avizul autorităților de la Comrat.

Solicitat de deschide.md, bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal nu a comentat deocamdată declarațiile lui Dudoglo.

 

 

Share
973 Vizualizari

6 comments on “Primarul orașului Comrat vrea demisia lui Formuzal

 1. Cornel says:

  Voi mai bine intrebati cine nu vrea acest lucru, lumea de mult il vrea jos pe acest Formuzal care are duble standarte si incearca sa duca poporul de nas doar prin propaganda si speculatie si zero realizari.

 2. Serghiu says:

  Bine ca mai este PD-ul in regiune care sa lupte cu asemenea indivizi care cheama la separatism si destabilizeaza situatia acolo.

 3. Arcadie says:

  Dudoglo are dreptate deoarece un bascan normal care interesele regiunii reprezinta ,mai mult decit interesele personale nu ar tensiona situatia si s-ar lasa condus de niste interese. E momentul cind trebuie sa vina altcineva in fruntea Gagauziei ca sa faca ordine, din cauza lui Formuzal, oamenii sunt alarmanti si manipulati

 4. Victor says:

  Si altii din regiune, chiar si cetatenii simpli vor demisia lui Formuzal. Sa vorbim direct – Formuzal este un separatist, destabilizeaza situatia din regiune si pe toti ii inraieste impotriva Chisinaului, lucru inadmisibil. Reactia lui Dudoglo este una normala. In general cei mai sanatosi la cap in regiune sunt reprezentantii PDM-ului.

 5. Ana Iorga says:

  Liderul democraților de la Comrat a luat o hotarire ferma. Sa speram ca va avea sustinerea Guvernului Leanca si ii va reusi sa-l de-a jos pe anti-statalistul Formuzal, omul lui Tkaciuk.

 6. Alina says:

  Intrebarea generala, este cine oare nu vrea demisia acestui tradator, care a pus in pericol atit integritatea cit si stabilitatea cursului pro European. Acest Formuzal face bani, indeplinind comenzile Moscovei, pentru ca in final sa-si finateze copii sa invete unde va in UE in loc sa lupte ca actual coalitie ca sa faca in RM un stat dezvoltat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *