PLR nu participă la alegerile parlamentare

Partidul Liberal Reformator anunță că nu participă la alegerile parlamente din 24 februarie. La ședința Biroului Politic Național al partidului, duminică, 16 decembrie, a fost luată decizia ca PLR să susțină în alegeri, necondiționat, blocul electoral ACUM și face apel către toți membrii și simpatizanții formațiunii să facă la fel, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al formațiunii, se spune că la ședință s-a constatat faptul că eforturile PLR-ului de a constitui ori de a se încadra într-o construcție electorală unionistă nu s-au încununat cu succes. Totodată, este menționat faptul că măsurile luate acum, în perioada electorală, de forțele oligarhice au scopul pătrunderii în legislativ a unor forțe din afara spațiului politic controlat de binomul oligarhic. Pentru a combate aceste planuri este nevoie de o polarizare cât mai pronunțată a forțelor care se declară anti-oligarhice și că gravitatea situației date impune maximă responsabilitate, maturitate politică și decizii extraordinare.

În comunicat se mai spune că la ședința Biroului Politic Național s-a decis convocarea Congresului PLR pentru data de 20 ianuarie 2019.

Share
910 Vizualizari

One comment on “PLR nu participă la alegerile parlamentare

  1. ion says:

    tare multe partide cu stampila si cu cumetre membri numai dizbinati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *