PLR își formează organizații teritoriale și locale

Partidul Liberal Reformator a dat startul Conferințelor organizațiilor teritoriale și locale care au drept scop alegerea organelor de conducere și setarea programului de activitate în vederea alegerilor parlamentare din toamna acestui an, a declarat Copreședintele PLR, Ana Guțu în cadrul unei conferințe.

image3Prima Conferință de Constituire Teritorială a avut loc pe 16 februarie, la Ungheni unde au fost alese organele de conducere ale filialei.

Deputatul Anatol Arhire, reales în calitate de Președinte a PLR Ungheni, a declarat că echipa liberal reformatoare de la Ungheni întrunește peste 300 de membri, reprezentând majoritatea localităților din raion.

Roman Clima, Secretarul General al partidului, a menționat că, paralel, a început procesul de organizare a filialelor în mun. Chișinău și anume în Sîngera, Grătiești, Codru și alte suburbii, menționînd că PLR este în continuare deschis pentru a primi noi membri în echipă atât la nivel central cât și la nivel local.

În primăvara anului 2013, şapte deputaţi liberali, doi miniştri în exerciţiu, cinci viceminiştri, dar şi reprezentanţi ai mai multor filiale ale PL, au părăsit formaţiunea și au constituit Partidul Liberal Reformator.

 

Share
532 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *