PLDM va merge în bloc cu ACUM

Partidul Liberal Democrat din Moldova va merge la alegerile parlamentare din 24 februarie cu blocul ACUM. Decizia a fost luată duminică, 9 decembrie, la ședința Consiliului Național Politic al PLDM.

Vicepreședintele PLDM, Ion Terguță, a declarat pentru Radio Chișinău că toți cei prezenți la ședința Consiliului susțin participarea la alegeri cu blocul ACUM.

„S-a decis astăzi (duminică, 9 decembrie – n.r.) în ședința Consiliului Politic Național al PLDM să fie acceptată oferta blocului ACUM. A fost o decizie destul de grea, dar până la urmă interesul național a primat în fața interesului de partid. Nu s-a votat împotriva blocului ACUM, pentru că tot partidul susține implicarea PLDM-ului în cadrul acestui bloc. În ședință au fost 71 de persoane, 30 de membri ai Consiliului susțin implicarea PLDM -ului în cadrul blocului ACUM păstrându-și persoana juridică, iar alte 40 au accepta oferta de a merge în cadrul blocului acum, indiferent dacă este vorba despre păstrarea persoanei juridice”, a precizat Ion Terguță.

Din blocul electoral ACUM face parte Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr.

Share
766 Vizualizari

One comment on “PLDM va merge în bloc cu ACUM

  1. PLDM Ungheni says:

    Dar Filat va fi inclus pe liste? Mai ales că este o bună șansă să scape de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *