PLDM în pericol!

pldm1Sunt sigur că noul prag electoral creează o problemă tocmai pentru PLDM, care a și votat cu comuniștii acest proiect.

Când spun asta nu mă gândesc doar la ce a făcut PLDM ieri, ci și la ce urmează. Lanțul greșelilor va continua, Filat nu se oprește aici. Următorul pas va fi distrugerea lui Leancă, după ce îl va pune să facă mai multe acțiuni care îi vor compromite imaginea.

După reacția liderilor europeni înțeleg că Leancă deja nu mai e un partener credibil pentru ei. Dar urmează ca acesta să-și distrugă și imaginea pe interior, după ce se va implica în schimbarea șefului CNA și distrugerea dosarelor lui Filat și ale altor PLDM-iști. După aia el va participa la încercarea de răsturnare a Curții Constituționale, iar mai apoi va demite anumiți miniștri, la cererea lui Filat. Leancă va arăta după toate acestea ca un om fără personalitate și tot ce a mai rămas cât de cât bun ca și imagine din PLDM se va spulbera.

Cam astea sunt perspectivele pentru PLDM. Nu par a fi dintre cele mai bune, lucru pe care îl cunoștea la sigur și Voronin atunci când l-a pus pe Filat să voteze modificarea pragului electoral la 7 %. O modificare legală calificată de liderii europeni ca fiind ANTIDEMOCRATICĂ și ANTIEUROPEANĂ. Eu o calific ca fiind și ANTIliberal-democrată.

Veaceslav Balacci

Share
5.780 Vizualizari

One comment on “PLDM în pericol!

  1. igor says:

    Cred ca tu te compromiti tu aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *