Platon anunţă că banca lui va fi “victima” verificărilor instituţiilor de drept

Moldinconbank anunţă că ar fi ţinta unui atac asupra sa pentru a duce la defăimarea reputaţiei instituţiei, citează portalul eco.md.

moldinconbank“Din anumite surse, la Moldindconbank a parvenit informaţia precum că în timpul apropiat, organele de drept intenţionează să efectueze la bancă ridicări de documente ce vizează activitatea băncii. Acţiunile respective sunt iniţiate şi se petrec în cadrul campaniei pornite de anumite persoane, care au drept scop de a încerca prin orice metodă să defăimeze neîntemeiat reputaţia uneia dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova“, anunţă într-un comunicat de presă conducerea băncii.

“În scopul evitării declanşării agitaţiei în rândurile clienţilor Băncii şi în scopul prevenirii încercărilor de a provoca speculaţii neîntemeiate din partea anumitor persoane în legătură cu acest fapt, Moldindconbank declară că întreaga sa activitate se desfăşoară în strictă conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi banca este dispusă să prezinte în orice moment organelor de drept, în mod legal, orice documente privind activitatea băncii“, precizează Moldinconbank.

 

Share
676 Vizualizari

2 comments on “Platon anunţă că banca lui va fi “victima” verificărilor instituţiilor de drept

  1. Daniel says:

    Atit timp cit nu ascunzi nimic si nu incalci legea nu ai de ce te teme, daca Platon face pe victima se pare ca are ce ascunde.

  2. Efim says:

    Despre care defaimare vorbeste omul acesta care s-a declarat dusmanul intregii natiuni de Moldoveni, care face proiecte prin care sa prejudicieze intregii Republici si suveranitatii sale, sa lipseasca cetatenii RM de un viitor progresiv!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *